Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Dovpo

Dovpo @ atmi-zo.gr |

Κατασκευαστές του πρωτοπόρου Topside/Topside Dual squonk!

94,90 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το νέο Squonk mod από την Dovpo και τον TVC, Topside Dual 200W συνδυάζει την άριστη ποιότητα κατασκευής και το καινοτόμο γέμισμα απο πάνω!
ημισμένο για την υψηλής ποιότητας κατασκευή του με περίπλοκα επίπεδα επεξεργασίας, χρησιμοποιεί συνδυασμούς κραμάτων Ψευδαργύρου και Aλουμινίου για αγαστά συνεργαζόμενα σε ενα σχέδιο εργονομικό και άνετο!

Το Topside Dual Squonk με μέγιστη ισχύ 200W και αποδίδοντας 12V, μπορεί να διαβάσει αντιστάσεις από 0.08ohm! Δέχεται 2 μπαταρίες 18650  -ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ- και squonk μπουκλάκι 10ml.
Το να γεμίσει κανείς το το squonk μπουκαλάκι είναι πανεύκολο από τη πάνω μερια του mod, χωρις να αφαιρέσει τον ατμοποιητή, απλά  ξεβιδώνοντας  ένα  καπάκι!

39,00 €
Διαθέσιμο

Ο Dovpo Blotto RTA αντί να εμμένει στα τετριμμένα, καινοτομεί:

Με σύστημα που αποδίδει τέλεια με μονές και διπλές αντιστάσεις, αποδίδει ίσως την καθαρότερη ανάλυση γεύσης στην κατηγορία του!
Περιλαμβάνοντας τρία διαφορετικά τζαμάκι στα 2ml/6ml & 8ml ο Blotto RTA γεμίζει εύκολα και διαρκεί πολύ!
Το μοναδικό Σύστημα Ροής Αέρα 242° με δίαχυση της ροής από δυο σημεία ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τις ενεδεχόμενες υπερθερμάνσεις, αποδίδει φανταστική γευση και επιτρέπει πρωτοφανή παραμετροποίηση της τζούρας!

Είναι εύκολος, είναι καινοτόμος, ειναι ευρύχωρος και στυλάτος.
Το μόνο που μένει;
Να 'ναι γίνει δικός σας!