Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Smoant

Για οποιον αναζητά δυνατά ρεύματα και επίκαιρα σχέδια στις συσκευές του, Smoant

Διαστημικό design, ρεύματα από το μέλλον και απόδοση που ζηλέυουν πολύ μεγαλύτερες εταιρίες, η Smoant με το Charon, το Battlestar το Ranker και το Cylon δίνει box mod με σπουδαία, ιδιοκατασκευασμένα τσιπάκια και φοβερά ρεύματα για όσους αποζητούν τα υψηλά Watt και τα δυνατά ντουμάνια.
Από υψηλής απόδοσης κυκλώματα μέχρι σχεδόν ακαριαίας απόκρισης συστήματα με ποτενσιόμετρο, το εύρος των προϊόντων, σας εγγυάται πως θα βρείτε οτιδήποτε ζητάτε!

44,90 €
Εκτός αποθέματος

Σας παρουσιάζουμε το Smoant Ladon TC Box MOD! Το Smoant Ladon λειτουργεί με δύο μπαταρίες 18650 "ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ", και υποστηρίζει μέγιστη απόδοση στα 225W. Κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου, το Smoant Ladon είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα στην τσέπη σας. Επιπλέον διαθέτει το έξυπνο AI smart Ant-chip που θα σας προσφέρει πολλαπλή προστασία και μία εξαιρετική ατμιστική εμπειρία.

29,90 €
35,90 € -6,00 €
Διαθέσιμο

Ήρθε η ώρα για τα Pod της Επόμενης γενιάς!

Το Smoant PASITO Pod με μπαταρία 1100mAh battery,Πέντε επίπεδα προσαρμογής τάσης και το πρώτο ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟ [επιλεκτικά] pod σύστημα ευρείας κυκλοφορίας ήρθε!Κάνοντας χρήση του ANT ανταποκρίνεται αμέσως και εκμεταλλεύεται τη μπαταρία της συσκευής στο έπακρο, με επίπεδα έντασης στα -- 10W, 13W, 16W, 20W, και 25W.

Διαθέτει ένδειξη LED για μπαταρία και ισχύ.

Υποστηρίζει επισκευάσιμο σύστημα αντίστασης το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και πωλείται ξεχωριστα.
Οι διαθέσιμες αντιστάσεις του κυμαίνονται στα  0.6ohm Mesh Coil (Direct Lung) και 1.4ohm Ni80 Coil (Mouth-to-Lung) και κάνουνε για υγρά αλάτων νικοτίνης μα και κλασσικά!

39,00 €
48,00 € -9,00 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Με το ολοκαίνουριο Smoant TAGGERZ 200W Box Mod θα κρατησετε στα χέρια σας ενα προηγμένο ελαφρύ και συγχρονο mod.
Χρησιμοποιεί δύο 18650 μπαταρίες (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ) ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας (temperature control) και αποσπώμενες μαγνητικές πόρτες.
Με ισχύ που κυμαίνεται σε εύρος 1-200W, το TAGGERZ Box Mod συνδυάζεται με οποιονδήποτε ατμοποιητή επιθυμείτε, ενώ το ελαφρύ κράμα πλαστικών και μετάλλων του, το κάνει ανθεκτικό στις πτώσεις και ιδανικό στη μεταφορά.

39,99 €
59,99 € -20,00 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η Smoant παρουσιάζει ένα συμπαγές και ελαφρύ κιτ για τους λάτρεις του επισκευάσιμου, το BattleStar Nano RDA που μπορεί να φτάσει μέχρι και 80W.

Το deck είναι επιχρυσωμένο και έχει δύο θέσεις με δύο οπές.

Η ρύθμιση ροής αέρα εγγυάται απαράμιλλη γεύση και τεράστιο ατμό.

H αναπλήρωση του υγρού γίνετε από επάνω.

Λειτουργεί με μπαταρία τύπου 18650. (Δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία)