Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Oumier

Oumier, για τους επισκευασιμους- rdaπου θα σας πάρουν το μυαλό και την καρδιά, μα όχι το προτοφόλι!

Καμία εταιρία δεν είναι τόσο ικανή στην παραγωγή bugdet, χαμηλού κόστους ατμοποιητές, με το Wasp RDA & RDTA και τον VLS RDA να ξεχωρίζουν, με πρωτοπόρο design, καινοτομία στην αισθητική προσέγγιση πυρίμαχα πλαστικά και ανθεκτικά μέταλλα και απαράμιλλη πλαστικότητα και ευκολία στο στήσιμο των αντιστάσεων!

19,90 €
Διαθέσιμο

Ο επισκευάσιμος ατμοποιητής της Oumier Wasp Nano είναι ένας dripper με μικρό μέγεθος (22mm διάμετρο- 22.5mm ύψος), όμορφο design και άριστη απόδοση! Είναι εύκολος στο στήσιμο ακόμα και για αρχάριους, στην συσκευασία περιλαμβάνει και Squonk pin.

19,90 €
24,00 € -4,10 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα


Ο ολοκαίνουριος ARMADILLO RDA σχεδιασμένος απο κοινό με μεράκι και άποψη απο την OUMIER και τον Dimi Crazy Damper, είναι διπλής αντίστασης, γευσάτος επισκευάσιμος ατμοποιητής τύπου dripper.
Διαθέτει πρωτότυπο, καινοτόμο deckτο οποίοπ μπορεί να δεχτει διάφορα μήκη αντιστάσεων, σε πληθώρα θέσεων επί του deck, δινοντάς σας τη δυνατότητα να παραμετροποιήσετε τη τζούρα σας όπως εσεις επιθυμείτε.
Επίσης η ροή του αέρα μπορεί να δουλέψει με κάθε στησιμο που μπορείτε να κάνετε!
   

45,00 €
59,00 € -14,00 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το Oumier Flash VT-1 222W TC Box Mod είναι ελαφρύ, γερό, από πολυμερές θερμοπλαστικό με ιδιαίτερο design και πρωτοπόρο joystick για τη γρηγορότερη ρύθμιση του! Διαθέτει λεπτομερες, νεο λειτουργικό, ευδιάκριτη οθόνη και ταχύτατη ανταπόκριση στα ρεύματα.
Φτάνει τα 222 Watt με δύο [2] μη συμπεριλαμβανόμενες μπαταρίες τύπου 18650.
Η Oumier κάνει για άλλη μια φορά αίσθηση προσφέροντας σπουδαίο υλικό σε budget τιμή!

19,90 €
29,90 € -10,00 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

OUMIER VLS: Ένας καινοτόμος RDA με μοναδικό deck που σας επιτρέπει με χαρακτηριστική ευκολία το στήσιμο είτε κάθετων ή οριζόντιων αντιστάσεων.
Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε ζεύγος αλλά και μονή αντίσταση.
Οι πλαϊνοί αεραγωγοί εξασφαλίζουν πλήρη κάλυψη των αντιστάσεων και καθαρή, έντονη γεύση!
Επίσγς συμβατός με squonk mods καθως περιλαμβάνει BF pin.