Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και τη χρήση των cookie από εμάς.

Ιστορικό

Το Atmi-zo ξεκίνησε την διαδρομή του στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου το 2011, κύριο μέλημά μας εξ αρχής είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων, διαθέτοντας στην γκάμα μας προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών ηλεκτρονικού τσιγάρου όπως οι εταιρείες VooPoo, Aspire, Elfbar, GeekVape, Joyetech, Eleaf, Smok, Innokin, Vaporesso, Wotofo, LostVape, Dovpo και πολλές άλλες. Πέραν των ανωτέρω συνεργασιών η εταιρεία μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα υγρών αναπλήρωσης με δημοφιλείς μάρκες όπως Steam Train, Fresh Premium Eliquids, Ambassador International E-Liquid, Charlie's Chalk Dust, Memories, Vap' Land,  SADBOY-Liquid, The Finest E-Liquid, The Player, Vape Distillery, PGVG Labs , ElfBar και Don Cristo.

Η εταιρεία μας από το 2020 διαθέτει το δικό της εργαστήριο, το Genesis Lab, το πρώτο και μοναδικό εργαστήριο παραγωγής υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου στον κόσμο που ανοίγει τις πόρτες του σε εμπόρους και καταναλωτές! Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και εμφιάλωσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αυστηρούς κανόνες υγιεινής (Clean Room), το Genesis Lab πρωτοπορεί, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία ή καταναλωτή, να παρακολουθήσει την παραγωγική διαδικασία, εξαφανίζοντας έτσι κάθε σκιά γύρω από την παρασκευή των υγρών αναπλήρωσης. Έτσι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαπιστώσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Η εταιρεία Atmi-zo είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των υγρών αναπλήρωσης Steam Train σε Ελλάδα και Ευρώπη, και παραγωγός και αποκλειστική αντιπρόσωπος για τις σειρές υγρών αναπλήρωσης Fresh Premium Eliquids, Ambassador International E-Liquid, Memories και The Player. Επίσης έχει συνάψει συνεργασίες και είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα για τα υγρά αναπλήρωσης SADBOY-Liquid (USA), The Finest E-Liquid (USA), Vape Distillery (UK) και Twist (USA).

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, πρωτοπορεί και στον χώρο των ηλεκτρονικών τσιγάρων μίας χρήσης (Disposables) συνάπτοντας συμφωνίες με κορυφαίους κατασκευαστές του κλάδου. Διαθέτει κατά αποκλειστικότητα για την Ελλάδα την σειρά Don Cristo και είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της εταιρείας ELFBAR.

Σήμερα το Atmi-zo διαθέτει φυσική παρουσία με οκτώ καταστήματα στην Αττική και φυσικά εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος atmi-zo.gr.

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε όλα τα παραπάνω από κοντά στα καταστήματά μας !

Ιστορικό atmi-zo.gr Ηλεκτρονικό τσιγάρο, Flavor Shots

Δημιουργία νέου λογαριασμού